Dé specialist voor iedereen

Wij zijn dé specialist voor aanbouw en renovaties.

Vergunningsvrije aanbouw, jouw specialist

Dé specialist op gebied van aanbouw en renovaties.

Thuis’ is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van kostbare rust. Om dit te realiseren kan renoveren of een aanbouw laten plaatsen dé oplossing zijn. Dit brengt echter vaak veel gedoe met zich mee. Plannen die wijzigen, vertraagde leveringen van bouwmaterialen en onverwacht oplopende kosten.

Bij ons gaat dit anders. Wij staan voor complete ontzorging gedurende het hele aanbouw- of renovatieproces. Ons team van vakspecialisten werkt snel en accuraat. Ieder project krijgt onze volle aandacht. Zo garanderen wij hoge kwaliteit en een aangename woonomgeving.

Benieuwd naar wat een aanbouw of renovatie in jouw situatie gaat kosten? Vraag gratis een offerte aan en voorkom onverwachte kosten.

Offerte aanvragen
Mannen plaatsen een raamframe
Twee mannen bespreken blauwdrukken - Over ons Vergunningsvrije aanbouw

Wij staan voor…

Daarom kies je voor de Vergunningsvrije aanbouw

Zo werken wij

In 5 stappen genieten van je aanbouw of renovatie

Aanbouw en renovaties zijn altijd spannend. Daarom staan wij klaar in elke fase van de verbouwing om alles voor jou te regelen.

Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat. Zo weet je precies wat de kosten zijn en sta je niet meer voor onaangename verassingen.

We gaan aan de slag. Ons expert komt langs om alles in te meten. Met een goede voorbereiding komen we verder.

Het moment suprême. Je aanbouw of renovatie is klaar. Samen bekijken we het resultaat. Hallo extra woonruimte!

Jij bent akkoord met de offerte en staat te popelen te beginnen met het plaatsen van je aanbouw. Onze vakexpert prikt samen met jou een goed moment om langs te komen.

Alle voorbereidingen zijn gedaan en het bouwmateriaal is binnen. Wij beginnen met bouwen en realiseren binnen de kortste keren jouw nieuwe aanbouw.